Om Oss

Litt om oss

AJ Eiendomsforvaltning AS ble startet opp i 2003. Vi leverer et stort spekter av tjenester i tilknytning til drift og vedlikehold av eiendom. Vi har lang erfaring i bransjen og svært god kjennskap til lokalområdet vi opererer i.

Vi er et selskap i sterk vekst og arbeider hele tiden med å utvikle oss innen bransjen. Vi har innledet et nært samarbeid med flere aktører med et bredt tjenestetilbud for boligselskaper. Dette gjør at vi nå er totalleverandør av tjenester innen forvaltning, drift og vedlikehold av borettslag og sameier. Med oss som deres partner trenger dere kun å forholde dere til en enkel leverandør av alle tjenester deres boligselskap måtte ha behov for.

Hva gjør vi for våre kunder?

Som styrets ressurs innen drift, forretningsførsel og boligforvaltning, vil vi hjelpe dere med å ivareta alle de viktige oppgavene i driften av deres boligselskap.

Vi har bred kompetanse med dyktige fagfolk innad i selskapet. I tillegg har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere til å dekke alle våre kunders behov. Vi har alt nødvendig maskinelt utstyr for å kunne utføre våre tjenester på en god og effektiv måte. Vi har alt av nødvendige sertifikater og tillatelser til arbeider vi utfører.

Vår eksisterende kundegruppe er stor og spenner innenfor mange felt og lokasjoner. Vi leverer i dag tjenester hovedsakelig til boligselskaper og næringseiendom i Moss, Ski, Fredrikstad og nærliggende områder. Vi er et selskap med sterkt fokus på nærhet til kunden og kjenner de fleste av kundene våre personlig.

Har dere behov for en partner til å bistå i den daglige driften av deres borettslag eller sameie er vi det sikre valget for dere.  Vi har kunnskapen, kompetansen og erfaringen til å hjelpe til med alt dere måtte ha behov for. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av vaktmestertjenester til borettslag og næringsbygg
  • Dyktige medarbeidere med lang erfaring innen bransjen
  • Fleksibel maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Vårt mål

Målet vårt er å være det enestående valget for alt av tjenester innen forretningsførsel, drift og vedlikehold av eiendom i Moss og omegn. Vi arbeider hele tiden med å utvikle oss innen bransjen, og framstår i dag som totalleverandør innenfor vårt felt. Hos oss får dere – «Alt på ett sted»

2. Vår filosofi

Filosofien vår er at vi skal være der for å hjelpe våre kunder med det de måtte ha behov for, når de har behov for det. Ingen kunder skal behøve å vente, vi kommer når vi skal og er – «Alltid på».

3. Våre verdier

Vi er svært opptatt av nærhet til kunden, og vi sier i vår strategi at vi ønsker å være «styrets beste venn». Dette oppnår vi gjennom våre verdier – «Tillit, Kvalitet, Kompetanse og Vennlighet»

0 Dyktige vaktmestere

0 Fornøyde kunder

0 Års erfaring

Vi er bestemt på å gi våre kunder en enestående kundeopplevelse

Vårt mål er å kunne tilby våre kunder alt av tjenester innen forvaltning, drift og vedlikehold. Hos oss har kvalitet og pålitelighet alltid førsteprioritet og vi er svært stolte av tjenestene vi leverer. Kundetilfredshet er svært viktig for oss, vi er her for kunden, ikke motsatt.

Våre tjenester

Regnskapsstatistikk

AJ Eiendomsforvaltning AS har siden oppstarten i 2003 utvidet virksomheten betraktelig og vokst raskt. Vi har gjort store innvesteringer i utvikling av bedriften til fordel for både oss og våre kunder. Vi har en solid økonomi og høyeste rating (AAA) i kredittverdighet.

NØKKELTALL

LIKVIDITETSGRAD

LØNNSOMHET

SOLIDITET

HURTIG RESPONSTID

Vi har 24t vakttelefon og kommer i løpet av kort tid dersom det oppstår situasjoner med behov for umiddelbar assistanse.

ERFARNE MEDARBEIDERE

Vi har et stort team av dyktige ansatte med lang fartstid og erfaring innen sine fagfelt

ENESTÅENDE EKSPERTISE

Vårt team består av dyktige mennesker med bred spisskompetanse og enestående ekspertise innenfor sine områder.

TOTALLEVERANDØR

Som totalleverandør for borettslag og sameier trenger dere kun én partner til å bistå med alle slags oppgaver og utfordringer i den daglige driften av boligselskapet.

FLEKSIBEL MASKINPARK

Vi har en omfattende og fleksibel maskinpark som gir oss muligheten til å tilfredsstille alle våre kunders ønsker og behov til bistand.

GUNSTIGE PRISER

I tillegg til gunstige priser skreddersyr vi en avtale nøyaktig etter deres behov slik at dere ikke betaler mer enn nødvendig.