Hage & Gartnertjenester

Profesjonelle gartnertjenester for boligselskaper og næringsbygg

Våre vaktmestere utfører regelmessig vedlikehold av grøntarealene rundt borettslag og næringsbygg. Sammen setter vi opp en plan tilpasset etter deres behov, som sørger for at deres grøntarealer er pene og velholdt fra vår til høst.

Velholdte grøntområder til enhver tid

Beboere i borettslag og sameier benytter ofte uteområdene i fritiden, og et velholdt uteareale øker trivselen og følelsen av at man bor i et godt driftet borettslag eller sameie. Fine omgivelser hjelper på både humør og trivsel, derfor er det viktig at hager, hekker og trær ser velstelte og pene ut til enhver tid. Vi har utstyret som trengs for å jobbe effektivt, og hjelper dere med både plenklipping og stell.

Gress og kantklipping

Gress- og kantklipping utføres regelmessig av våre vaktmestere, og for å hindre at ugress sprer seg rundt på deres uteområder vil vi ved behov utføre nødvendig behandling. Vi har plantevernbevis som gjør at vi har tilgang til effektive ugressfjernere, plenrens, mosefjerner og lignende.

Profesjonelle gartnertjenester

Våre gartnere vet hva som skal til for å få et vakkert uteområde. Vi planter og vedlikeholder blomster, busker, trær og hekker, alt etter deres ønske. Våre gartnere kan også hjelpe med å skape en langsiktig plan for grøntområdene på deres eiendom, og bistår ved planlegging og utforming av nye grøntområder.

Trimming av hekker, busker og trær

Trimming og beskjæring av hekker, busker og trær er en viktig del av det langsiktige vedlikeholdet og bør utføres med jevne mellomrom. Det er viktig at arbeidet utføres korrekt slik at det også vokser riktig og holder seg godt år etter år. Derfor er det viktig å ha en partner med erfarne vaktmestere og gartnere som kan ta seg av arbeidet.

Fleksibel utstyrs- og maskinpark

Vi har utstyr for både små og store områder, selv der hvor det kan være utfordrende å komme til. Gressklipperne våre tilfredsstiller EUs støykrav, noe som gjør at duren fra disse er minst mulig sjenerende. Vi har også utstyr til å bistå med beskjæring og felling av trær uansett høyde og plassering. Vi benytter alltid det utstyret som er mest hensiktsmessig for å utføre vårt oppdrag på best mulig måte, og så rimelig og effektivt som mulig for dere som kunde.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Hvorfor velge oss?

Har dere behov for en partner til å bistå i den daglige driften av deres eiendom så er vi det sikre valget for dere.  Vi har kunnskapen, kompetansen og erfaringen til å hjelpe til med alt dere måtte ha behov for. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av forvaltning, drifts- og vedlikeholdstjenester
  • Dyktige medarbeidere med lang erfaring innen bransjen
  • Fleksibel maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris

Meld deg på nyhetsbrev