Feiing & Garasjevask

Vi tar hånd om vårrengjøringen av deres uteplasser og fellesanlegg

Når snøen forsvinner er det på tide med vårrengjøring av utearealene. Det er ofte mye strøgrus og annet rusk som ligger igjen på veier og uteplasser etter vinteren. Vi utfører all slags oppdrag innen feiing, spyling og rengjøring av gater, veier, trapper, fortau og garasjeanlegg.

Feiing og spyling

Feiing og spyling av veier og uteplasser er ofte en del av det periodiske vedlikeholdsarbeidet vi avtaler med våre kunder. Dere avgjør selv hyppigheten på tjenestene. Noen ønsker vask og feiing kun én gang i året, mens andre har behov for dette så ofte som en gang i måneden. Hos oss kan dere også bestille tjenesten etter behov. Vi står klare til å bistå når dere måtte trenge det.

Vi har alt av moderne utstyr til å utføre profesjonell feiing og spyling av alle slags dekke, innendørs og utendørs, maskinelt og manuelt. Våre moderne feiemaskiner med feieaggregat, oppsamling og støvdemping fjerner all strøgrus fra eiensommens utearealer. For best resultat sørger vi for å høytrykkspyle de samme områdene slik at vi også fjerner finstøvet som feiemaskinen ikke får med seg. Vi sørger også for bortkjøring av store ansamlinger med strøgrus som ligger igjen når snøen har smeltet.

Der det er vanskelig å utføre maskinell feiing sørger vi for grundig spyling og rengjøring slik at alle deres uteområder tar seg godt ut til sommersesongen. Dette er typisk på små arealer som trapper, inngangspartier, bakgårder og mindre gangstier.

Garasjevask

Vi utfører profesjonell rengjøring av felles garasjeanlegg og parkeringshus. Vi har medarbeidere med lang erfaring og moderne utstyr til vask og feiing av små og store arealer med alle slags typer underlag, med eller uten sluk. Vi benytter spesielle feie- og vaskemaskiner med støvfiltere for å forhindre støving under arbeid og som gir et utmerket resultat. Deretter skures gulvene med en spesialmaskin som også samler opp overflødig vann. Vi kan også sørge for spyling og rengjøring av vegger og tak i garasjeanlegget.

Vi har lang erfaring innen organisering av garasjevask og har gode rutiner og retningslinjer for å planlegge og utføre arbeidet. Vi sørger for at beboere får tilstrekkelig informasjon og påminnelser i god tid slik at vi kan utføre renholdet uten hindring og ulemper for verken oss eller beboere.

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Har dere behov for en partner til å bistå i den daglige driften av deres eiendom er vi det sikre valget for dere.  Vi har kunnskapen, kompetansen og erfaringen til å hjelpe til med alt dere måtte ha behov for. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

  • Totalleverandør av forvaltning, drifts- og vedlikeholdstjenester
  • Dyktige medarbeidere med lang erfaring innen bransjen
  • Fleksibel maskinpark med topp moderne utstyr til alle slags oppdrag

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper i Moss og omegn. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Derfor kan du ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av hvordan vi kan hjelpe dere, og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse innad i selskapet. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Som kunde hos oss får dere deres egne kunderådgiver som koordinerer alt av oppdrag og prosjekter vedrørende deres eiendom, slik at dere kun trenger å forholde dere til én leverandør for alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris

Meld deg på nyhetsbrev