Vintervedlikehold

Vi sørger for god fremkommelighet på deres eiendom

Vinteren byr på utfordringer som ikke alltid er like enkle å planlegge for. Enten man er privatkunde, borettslag, gårdeier eller sameie trenger man ofte hjelp med vintervedlikehold. Spesielt når det er snakk om uanmeldt snøfall. Med en avtale om snørydding hos oss sørger vi for at eiendommen er fri for snø, is og hålke, slik at brukerne har en trygg og god fremkommelighet til bygget.

Vi utfører alt av vintervedlikehold

Har dere inngått en avtale om vintertjenester hos oss, kan dere stole på at vi gjør jobben til alles tilfredshet og dekker alle deres behov gjennom hele vinteren. Vi følger nøye med på værmeldingen og holder høy beredskap under hele vintersesongen.

Snørydding

Vi måker gårdsplasser, parkeringsplasser, trapper, veier, gangstier og inngangspartier for borettslag, sameier, industriområder og offentlige eiendommer. Vi tar også på oss oppdrag med snømåking av kunstgressbaner og andre idrettsanlegg.

Ved ekstremt snøfall kan det ofte bli store oppsamlinger av snø på eiendommen etter brøyting. Er det begrenset med plass eller om dere jevnlig ønsker fjerning av snæhauger og store brøytekanter, vil vi sørge for rask og effektiv bortkjøring av snøen.

Strøing og salting

Rydding av snø og is handler ikke bare om fremkommelighet, men også sikkerhet. Ingen skal komme til skade på glattisen. Våre vaktmestere strør og salter foran dører og mindre gangstier gjennom hele vintersesongen. Vi utfører både maskinell og manuell strøing og salting på alle uteområder på deres eiendom. Dersom det er ventet snø, salter vi i forkant og unngår dermed at snøen fryser fast.

Fjerning av snø og istapper

Fallende istapper er et annen risikofaktor på høye bygninger. Dette kan potensielt føre til livstruende skader på de som oppholder seg rundt byggene.

Vi kan bistå med fjerning av snø og istapper på eiendommer i alle høyder og former. Bruker dere oss innen vaktmestertjenester er våre ansatte daglig på plass på deres eiendom. Da kan vi lettere bistå med overvåking av eiendommen og raskt melde fra om potensielle farer. Vi sørger for å tilkalle nødvendig bistand og utstyr, og setter opp skilt på eiendommen for å varsle beboere om faren inntil den er avverget.

Fleksibel maskinpark

Maskinparken vår har kjøretøy som dekker absolutt alle typer behov. I tillegg til store kjøretøy for større veier og eiendommer disponerer vi mindre maskiner, som gjør at vi er fleksible og kan måke smale gangveier mellom blokker, og foran inngangspartier og trapper. Siden vi også bruker leddstyrte maskiner, kommer vi raskt til med måkingen selv på de vanskeligste stedene. Vi har maskiner for effektiv strøing og salting på alt fra små til store uteplasser og veier. Der det har dannet seg tykk is-såle og hardpakket snø, benytter vi oss av effektive isskrapere.

 • Snømåking

  Vi følger med på værmeldingen og holder høy beredskap hele vinteren

 • Strøing og salting

  Vi har effektive maskiner for strøing og salting på alle slags veier og uteplasser.

 • Fjerning av snø og istapper

  Vi passer på sikkerheten rundt bygget og fjerner snø og istapper på tak i alle høyder.

Hvorfor velge oss?

Har dere behov for en partner til å bistå i den daglige driften av deres borettslag eller sameie så er vi det sikre valget for dere. Vi har kunnskapen, kompetansen og erfaringen til å hjelpe til med alt dere måtte ha behov for. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

 • Totalleverandør av forvaltning, drifts- og vedlikeholdstjenester
 • Dyktige medarbeidere med lang erfaring innen bransjen
 • Fleksibel maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris

Meld deg på nyhetsbrev