Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenester i Moss og omegn

Vi leverer profesjonelle vaktmestertjenester til borettslag, sameier, næringseiendommer og offentlige bygg i Moss og nærliggende områder. Som deres vaktmester tar vi ansvar for at eiendommen til enhver tid tar seg godt ut for beboere og besøkende. Vi sørger for effektiv drift og vedlikehold av tekniske anlegg, og sørger for at bygninger og installasjoner er i forskriftsmessig stand.

Skreddersydd vaktmestertjeneste etter deres behov

Vi skreddersyr vårt tjenestetilbud etter behovene på deres eiendom. Slik sørger vi for at dere aldri behøver å betale mer enn nødvendig. Vi arbeider ut ifra en tilsynsplan som vi utformer sammen med dere, slik at dere kan være trygge på at dere til enhver tid har velholdte bygg, fellesområder, utearealer og tekniske anlegg.

Deres personlige vaktmester

Når dere inngår en avtale med oss får dere en fast vaktmester som raskt gjør seg kjent med deres eiendom med tilhørende installasjoner og anlegg, og som vet hvordan man skal løse alle slags situasjoner og utfordringer som oppstår. Vi ønsker at våre vaktmestere skal være en viktig og nyttig ressurs for både eiere, styret og beboere.

Kun én leverandør til alle tjenester dere trenger

Som totalleverandør av utvendige og innvendige drifts- og vaktmestertjenester er vi i stand til å bistå med alle slags oppgaver dere måtte ha behov for. Våre vaktmestere har lang erfaring og bred kompetanse innenfor en rekke områder og fagfelt. De kan utføre all slags løpende og periodisk vedlikehold på deres eiendom, i tillegg til flere typer håndverk og servicetjenester. Vi har også innledet et tett samarbeid med flere aktører med et bredt tjenestetilbud for boligselskaper og bedrifter. Med oss som deres partner trenger dere kun å forholde dere til en enkel leverandør for alle tjenester dere måtte ha behov for.

Hva kan vi gjøre som deres vaktmester?

Som en del av vaktmestertjenesten utføres som regel alt av små og store reparasjoner, skifting av lyspærer, avfallshåndtering og annet forefallende arbeid. Våre vaktmestere utfører også regelmessig tilsyn og inspeksjon av eiendommen. Dette både med tanke på bygningsmessig tilstand samt HMS og brannvern. Vi rapporterer fortløpende inn avvik og nødvendige utbedringer som ikke kan tas umiddelbart.

Våre vaktmestere utfører også all slags vedlikehold av utearealer, som gress- og kantklipping, vintervedlikehold og feiing av veier, fortau og garasjeanlegg. Vi har en omfattende og fleksibel maskinpark som gjør at vi kan tilfredsstille alle våre kunders ønsker og behov, uavhengig av sesong og uteområdenes utforming.

Noen av våre vanligste oppgaver er:

 • Løpende og periodisk vedlikehold av bygg og fellesarealer
 • Små og store reperasjoner
 • Enkle rive- og byggearbeider
 • Vedlikehold av utearealer
 • Kontroll og tilsyn av tekniske anlegg som heiser, ventilasjon og sentralvarme
 • Søppelplukking og avfallshåndtering
 • Inspeksjon og avviksrapportering
 • HMS og brannvern

Vi har også personell som utfører regelmessig renhold for våre kunder. Les mer om noen av våre andre tjenester under.

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Har dere behov for en partner til å bistå i den daglige driften av deres borettslag eller sameie er vi det sikre valget for dere.  Vi har kunnskapen, kompetansen og erfaringen til å hjelpe til med alt dere måtte ha behov for. Vi skreddersyr våre tjenester etter deres behov og kan levere alt fra enkeltstående oppdrag til komplett eiendomsforvaltning.

 • Totalleverandør av forvaltning, drifts- og vedlikeholdstjenester
 • Dyktige medarbeidere med lang erfaring innen bransjen
 • Fleksibel maskinpark som tilfredsstiller alle våre kunders behov

1. Hvordan kommer vi i gang?

Ved de aller fleste tjenestene vi tilbyr er det behov for en innledende befaring for å få oversikt over behovet på deres eiendom. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring med pristilbud.

2. Hvor mye koster deres tjenester?

Vi er kjent for å ha svært hyggelige priser opp mot sammenlignbare selskaper i Moss og omegn. Vi skreddersyr også våre tjenester basert på deres behov og ønsker til bistand. Derfor kan du ta kontakt med oss for en gratis befaring med påfølgende pristilbud så finner vi sammen ut av hvordan vi kan hjelpe dere, og hva dette vil koste.

3. Hva annet kan dere bistå med?

Vi har mange dyktige ansatte med forskjellig bakgrunn og bred kompetanse innad i selskapet. I tillegg har vi innledet et samarbeid med en rekke aktører med et bredt tjenestetilbud for vår kundegruppe. Som kunde hos oss får dere deres egne kunderådgiver som koordinerer alt av oppdrag og prosjekter vedrørende deres eiendom, slik at dere kun trenger å forholde dere til én leverandør for alle tjenester dere har behov for på deres eiendom. På våre tjenestesider kan dere se et utvalg av noen av tjenestene vi leverer. Dersom dere har andre behov eller spesielle ønsker kan dere ta kontakt med oss. Vi finner garantert en løsning for å dekke deres behov.

4. Leverer dere kun fast kontrakt eller tar dere enkeltoppdrag?

Vi tar også på oss enkeltoppdrag innenfor de fleste av våre tjenester. Ta kontakt med oss og fortell oss om deres behov og ønsker så finner vi en løsning som passer for dere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Vi tar kontakt med deg snarest mulig for å sette opp en avtale

Interessert i våre tjenester?

Vi utfører enkeltstående oppdrag i tillegg til kontraktsoppdrag. Fortell oss hva dere trenger så setter vi opp et pristilbud.

Be om pris

Meld deg på nyhetsbrev